Contact en Tarief

TARIEVEN

2024

EuroInstructie

incl. 21% BTW

1 uur

55,00

3/4e uur

45,00

1/2 uur

35,00 (geen losse

half uurtjes)Trainen paard

excl. stalling

per keer

35,00

per week

165,00

per maand

650,00

Clinics

per avond ca. 3 u.

165,00

per dag ca. 7-8 u.

375,00

Jureren

conform KNHS

kilometers

0,35 ct. p. km.

Straal v. 5 km vrij

Overige tarieven

in overleg

CONTACT ME

Heeft u vragen, wilt u gebruik maken van mijn diensten, neem gerust contact met mij op,

of vul het onderstaande formulier in!

*If you have questions, or if you need a service, please contact me, or fill in the form underneath!

"Coachen, helpen, lesgeven. Voor iedereen! Omdat je kennis hoort te delen. Omdat iedereen een duwtje in de rug kan gebruiken."


Op bijgaande foto zie je mij met Hanneke Vulperhorst. Oktober 2017, net 20 jaar. Zij kwam in 2010 bij mij via een vriendin. Ze had een wens... "Op een paard rijden die al heel veel kon met wissels en passage enzo…"

Of ik zo'n paard had waar een 13 jarig meisje dat op kon proberen. "Ja , die heb ik, Marismeño XLV, PRE hengst en braaf!".

Later die dag hoorde ik dat ze dit zo graag wilde omdat ze voor de tweede keer onder het mes ging vanwege een hersentumor. "En ik weet niet of ik daar levend uitkom en dan heb ik dit toch maar mooi mogen meemaken!"  Aldus de altijd nuchter relativerende Hanneke. Het lesje was fantastisch, mijn paard topbraaf met dat meisje, en zij genieten met een smile van oor tot oor!


Ze kwam gelukkig levend uit die operatie, alleen kon helaas niet alles van de tumor verwijderd worden. Dat was minder mooi. We hielden contact en ze vroeg af en toe advies over het paardrijden. Een traject van veel chemo's volgde tussen haar opleiding HAVO en later de opleiding voor verpleegkundige door.


Hier staat ze met mij op de foto na een les die ik haar heb mogen geven. Wat hebben we er allemaal van genoten! Op de onvoorstelbaar lieve en voorzichtige pony Misty die haar gegeven werd zodat ze nog  zoveel mogelijk kon paardrijden.


Uitbehandeld. Met inmiddels gedeeltelijk de zichtbare verlamming aan haar linkerzijde door schade van de tumor. Een hard gelag. Op 29 dec 2017 is Hanneke overleden. Het is een eer haar gekend te hebben, velen kunnen leren van haar optimisme en strijdlust. Zij heeft van mij geleerd en ik van haar. Het was prachtig om deze les te mogen geven, zelden ruiters zo zien genieten, zo dankbaar met elk moment! Ook dit hoort soms bij het werk..... moeilijk, maar dankbaar. Het vormt je.


Rust zacht lieve Hanneke. Topper.

REACH ME

adres ~ telephone ~ mailHoffmansweg 12, 7671SM

Vriezenveen (ov)info@abc-hippique.nl

FILL THE FORM

U kunt hier uw gegevens invullen of stuur een e-mail naar:

info@abc-hippique.nl